åttonde november

Jag skriver just nu för att jag för typ första gången under hela terminen inte har några läxor, eller nej... inte riktigt såklart. När jag kom hem så hade solen också redan gått ner så jag kunde inte dra ut och fotografera och idag var jag för lat och det var för kallt ute för att gå ut och göra annat istället. Jag frös rätt mycket imorse när vi fottade utomhus (första lektionen, kvart över 8) i typ 40 minuter.

Dagen blev inte som den skulle i alla fall... På morgonen var det alldeles för lätt samtidigt svårt att ta sig ur sängen och ändå var det för lite tid kvar. Men pappa tyckte synd om mig att det var -6 så han körde mig till byn. Men nu har jag fortfarande ingen olja och ingen bensin. Imorgon ska dessutom mamma skjutsa hem farfar och farmor (04:00) till Holland igen. Hon kommer vara borta i en vecka så det blir jobbigt att behöva ta hand om alla djur och småsyskon igen. Men pappa har lovat att ta lite ledigt så jag hinner med mitt i alla fall.

Sen fick vi tillbaka ett prov idag vilket gjorde min dag och jag fixade även en IL kurs till nästa termin. :) På vårterminen var det inte så många så jag får läsa några till på höstterminen sen.

Jag vill inte skriva om skolan men okej, varför inte. Det är tråkigt. Men och.. doesn't matter. Nehe, skit i det då!

Men nu ska jag nog gå ner och njuta av att få ha mina farföräldrar här :)

sjunde november

Jag kände inte för min förra blogg längre :) + att jag aldrig uppdaterade den. Vet inte hur mycket eller lite jag kommer skriva här men det får vi se. Blir väl olika! Jag bloggar mest för att det kan vara kul att pladdra på ibland utan att behöva oroa sig för att man pladdrar på för mycket (och om tråkiga saker), ni kan ju liksom sluta läsa och så när ni vill :D Det där.. var fantastiskt!

Idag är tyvärr sista dagen på lovet. Imorgon måste jag vakna kl. 6 igen, för att sedan kunna snooza tills klockan är alldeles för mycket och sedan stressa med mat och allt. Hoppa att mata duvorna, dra när alla vaknar, köra med moppen till byn och frysa ihjäl under ritten...  Sen råkar man stå vid bussen alldeles för tidigt :) eller missa den precis och vänta i 10 minuter på nästa, som man absolut inte får missa.

Oj... kom precis på att jag inte har någon bensin, (fortfarande) inte någon olja heller för den delen  och närmaste mack är 15 km härifrån. (y)