tjugofemte april

Eftersom dethär lär vara det lättaste sättet att visa dig mina tankar på. (För övrigt gillar jag inte riktigt sådant här på en blogg. Iaf inte på min egen.)
Jag vet att du läser.

Det är med tårar i ögonen som jag läser vidare ditt brev. Har inte läst allt än. Det är bra att du skriver, bra att du tänker på mig, bra att du berättar. Funderar på en reaktion, för hur ska jag reagera? Hur ska jag reagera när jag ser dig nästa gång? Det är omöjligt att ignorera, och att bli ignorerad är jobbigt. Irriterande att alltid få veta allt sist om dig. Att få höra genom andra. Jobbigt att se dig krama alla, förutom mig. Smärta att se dig le, men inte mot mig. Att se dig prata, men inte med mig.

Jag dör inte av att få höra.

tjugonde april

Under höstterminen hade jag estetisk verksamhet (bild). Kursen är avslutad och jag fick MVG. Nu har jag ett stort, tomt A2 papper hemma och undrar vad jag ska rita på den. Vill rita något med ett budskap. Har tänkt länge men kommer verkligen inte på något.

Dessutom är jag glad att det finns virusskydd till datan. De skrämmer livet ur mig men räddar datan. Skulle leta efter en målning av Dali och höll på att få in virus men skyddet stod emot. MOOHAHA.. ja. Ville bara säga det.

Har pluggat idag, första gången på lovet.. höll på med psykologin och har skrivit klart mitt svenska tal. Nu återstår det bara plugg till psykologiprovet, lite till tyskaprovet, fysikuppgifter och 8 matteavsnitt. Yey. Längtar.

nittonde april

Sarah. Sarah. Sarah. Sarah är härrr! :) Sen länge. Iaf, det är bra att träffas såhär på påsklovet när man inte hinner vanligtvis. Moi love påslov. Yäh. Såå vi *tamtamtamtam* fotade. Mycket förvånad?
Palla beskriva dagen.. lägger upp några bilder istället :)

© på alla (jag kommer personligen hem till dig om du kopierar :*  )