nästan tjugonionde augusti

Svar till den ena Annan:
Joo, jag har en massa matte och fysik för jag inte har gjort det under veckan för jag har varit så trött när jag har kommit hem. Fast som jag skrev, igår var jag och hjälpte till på loppiset och hade sovit 5 timmar och pallade inte plugga efteråt. Tänkte då plugga idag men har haft en otrolig huvudvärk hel dan så det gick inte så bra.

Svar till Annorna och Emilie:
Ehm, ja Annorna kaanske får höra låten live någon gång. Får se om det låter lite bättre snart. När jag kan klämma i lite mer får alla höra den typ ;) om jag vågar.

Plockade fram min läxhög och tänkte packa ner böckerna i väskan och upptäckte hur många läxor det var.


Men jag mår lite illa nu.. spykänsla o sådär. Ush, ska gå o lägga mig nu.

tjugoåttonde augusti

JAAAA! Har nu äntligen lyckats skriva en låt. Vanligtvis kunde jag bara komma på text och ackord men hade problem med melodin. Igårkväll satt jag uppe och fick världens bästa melodi i huvudet och texten var inte svår att hitta på, den bara kom. Ackorden var däremot lite svårare att komma på denna gången men jag har lyckats! Första gången jag har lyckats på riktigt.

Har skrivit en innan också som var helt komplett med text, ackord och melodi men den sög. Denna suger inte lika hårt, det funkar.

tjugosjunde augusti

pluggapluggapluggaplugga

Kom hem kl 03:00 imorse efter att ha suttit vid en eld alldeles för länge. Drar mig motvillig ur sängen kl 07:45 igen. Måste hjälpa till på klubbens loppis.
En hel del snattare, sega människor. Stod och tog betald vid leksakerna, en kvinna kommer och tar en docka i handen och tittar vidare. Min blick glider bort från henne för hon står där så länge, andra behöver hjälp. Efter ett tag går hon vidare till nästa bord och dockan är borta. Om det hade varit ett barn hade jag skitit i det (sket i det nu också men stör mig på att kvinnan var 50+).

Efter ett tag kommer hon tillbaka, jag tänker, nu släpper jag henne inte med blicken. Tänkt så, gjort så. Börjar tröttna på henne efter ett tag då hon bara står och pillar på en massa men tvingar mig själv att titta vidare. Hon tar ett steg till nästa bord men märker min blick och säger "Jag ger en krona för dethär". Jag uppfattade inte vad hon sa och hon räkte direkt fram sin hand och la en enkrona i min hand och gick snabbt därifrån. Jaha... det hon tog skulle vi ha tagit lite mer för. Men skitsamma, bättre än att det slängs.

Borde egentligen också ha ridit idag men är så himla trött. Kom hem kl 17:00 efter att ha städat ett tag på loppiset. Borde egentligen plugga nu... men är för trött. Går och lägger mig tidigt idag istället och råpluggar imorgon. "Tyvärr" så har jag ridlektion imorgon också och under veckan har jag inte hunnit träna tackvare alla läxor. Så himla sugigt. Aja, får väl vara så för en gångs skull då.

Juste, på loppiset, underbara Sarah och jag köpte en kasse hos böcker-avdelningen för 20 kr och fick fylla hela kassen. Tog en del "Illustrerad Vetenskap" tidningar och jag hittade gamla Biblar. Tog en Bibel från 1901 !! :D Så himla coolt tycker jag! Fast jag kan inte läsa vad det står. Aja, sen såg mamma senare att ett barn har varit igång med en bläckpenna på vissa sidor tyvärr. Dock tycker jag fortfarande att det är coolt. Har länge velat ha en gammal Bibel bara för att.

I det eviga livet
som inte alla har
Går vissa och vandrar
som om de vandrar i det dödliga
Då de blir dödliga
om de inte ser
Det alla kan få
Livet
Det eviga livet
där det är naturligt
att leva onaturligt.