tjugosjätte februari

Idaaaaag var festen. Jag hade ju fixat en klänning och det är faktiskt ovanligt för mig. Fast ja, det är inte varje dag man är gift i 60 år! När mormor såg mig sa hon (alldeles för högt) ''Åååååååååååh Marleen vad du är vacker!''. Mehe, suck.

Sen har det inte hänt något mer särskilt idag. Trött o sliten. Imorgon kör vi kl 05:00.

Senare kommer det en massa bilder..! Inte på Mijke, Matthijs och Rosalie (som jag testade mitt studiosett på). Jag vet inte om de vill att jag lägger ut dem bilderna här där alla kan se :)

Okej, någon bild då..


©
Denna bilden tog jag utifrån bilden, därför är den rätt dålig. Kajan käkade ett äpple och när min lillasyster sa något till mig tappade jag koncentrationen och kajan flög iväg. På något sätt vändes äpplen mot mig, och det var en smilies på den! :D mihi lite sött.


©
Detta är en bild som Rosalie tog på mig efter att jag hade fottat henne.


©
Det finns ett par svanar precis utanför dörren :)

tjugofemte februari

liten snabbis förhoppningsvis. Sitter på pappas jobb och skriver eftersom jag egentligen gör läxorna. Vi har två prov nästa vecka som jag inte har hunnit plugga på ännu. Känns gött. Mijke åker till Österrike idag så ska snart gå hem till henne, fotta henne och sin pojkvän och förhoppningsvis får vi någon bra bild på oss två med. Sen så ska jag packa mitt studiosett och vinka av henne :(

tjugofjärde februari
Igår så var vi i Amsterdam. Kan inte berätta allt för mycket om vad vi hittade på där än, men det kommer upp bilder sen! :D Lovar!
Men först så åkte vi då till ett ställe. Vi slängde ut mamma som ställde sig i kön och när vi hade parkerat bilen och kommit tillbaka till henne efter 10 minuter gick vi och ställde oss hos henne. De som stod framför oss började babbla på något annat språk med oss och sa att vi fick gå och ställa oss sist. Jag hade förväntat mig det... Men de som stod bakom oss brydde sig inte och började prata vänligt med oss (om att min lillebror är väldigt lång). Weird.

Ja efter det fantastiska som jag som sagt berättar sen så gick vi ut. Då kom det en massa massa poliser, allt från polisbussar till polis med häst. Jag antar att Ajax skulle spela en fotbollsmatch. Människor försökte skrämma hästarna, lyckades skrämma en. Sen gick vi till banken och skulle fylla mammas chipknip (för att kunna komma ur parkeringshuset). På banken började en man och en kvinna bråka om vem som skulle få sätta in/ta ut pengar först. Det dröjde i 10 minuter trots att personalen försökte lösa det. Det slutade med ett litet slagsmål då kvinnan bara vände sig om och började sätta in/ta ut pengar. Mannen viftade med en massa buntar pengar som måste ha varit värd en halv miljon kronor eller nått. Sjukt.

Under hela teatern fick vi reda på att vi inte äns behöver stå där för att man laddar sitt Chipknip på ett annat ställe. När vi då gick ut och hade fixat det och begav oss mot parkeringshuset så sprängdes en fyrverkeribomb 50 meter längre bort.

Ja, det var Amsterdam. Sen begav vi oss mot Leiden där vi besökte corpus. Ett museum där man får en resa genom människokroppen. Det var också väldigt intressant! Efter resan kommer man till ett museum där man hittar en massa information och några roliga tester om sin egen hälsa.

tjugotredje februari

En liten snabbis hoppas jag!

den tjugoandra februari

så var Lenny, mamma och jag i Barendrecht och shoppade. Jag fick då min födelsedagspresent.. ETT STUDIOSETT :D COOOLT! Så nu vill jag ha en massa modeller ;)
Efter att vi var där stack vi när pappa var klar. Jag åkte hem till Mijke och fotade henne. Lägger upp lite bilder sen på facebook när jag kommer hem där inte det ligger så offentligt ;)

Idag har vi varit och shoppad igen.. och denna gången köpte vi kläder till på lördag. Jag hittade en klänning tillslut så det är drillat. Men nu ska jag käka och hem till Mijke och fotta henne och sin pojkvän och oss 2 och blablabla. Hoppas på bra resultat.