trettionde januari

Igår fyllde jag år..!
Kl 15:00 hämtade Emma mig. Vi skulle hem till henne... Tyckte det var skummt att Erika var i bilen med men tänkte inte fråga. När vi kom till byn åkte vi på 'fel väg' så jag undrade om vi inte skulle till Emma svaret blev att vi skulle lämna Erika någonannanstans. Jag hade mina misstankar redan men men. Vid nästa by så steg Erika och Emma ur bilen och jag trodde Emma bara skulle hjälpa Erika att ta något och satt kvar. Sen fick jag kommentaren ''Ja, du ska också stiga ut!'' från Emmas pappa. Jaha... ;)
Vi satte oss i en pizzaria och sedan gick vi ut igen, det är ju Emma jag umgås med.. fråga inte. I alla fall, så gick vi runt i en kvart, i cirklar lite överallt och under den kvarten kunde jag tänka ut mycket vart vi skulle men inget var rätt. Så tillslut så gick vi in på en annan pizzaria för i den första var en massa människor nu och när vi gick in där så satt Esther, Anna och Anna där :D Då fick jag även den stora 'tunga' kartongen och fick öppa den. Bland en massa papper hittade jag en äggkartong med ett kinderägg i. :D Bara för att jag inte vill ha några presenter ;) Senare kom Sara också.

Jag tackar alla för den underbara dagen! :D
Tack för filmkvällen också, Esther & co!

För övrigt hittade jag precis en bild jag tog i 2006 :P Inget vidare bra om man säger så men jag tycker heesten är så söt där. Promise (hästen heter så ;)).
©

tjugosjunde januari

Sitter i bussen och ringer hem och frågar om mamma är hemma, men nej. Hon är i stan. Så jag skulle bli tvungen att gå hem ca 7 km från byn. Men i -10 eller vad det är kändes det inte lika dragande som vanligt. Är dessutom sjukt trött och har en del läxor kvar att göra nu när jag äntligen har kommit hem, en timme senare. Fast jag var då hos Emma som klagade att jag aldrig la upp något på bloggen längre. Så tänkte att jag kunde skriva något helt totalt meningslöst nu då. Men det känns så dumt att skriva om hur dagen har varit osv. lite tråkigt. För övrigt har jag inga bilder att lägga upp just nu.. så det är ännu tråkigare. Det är mörkt när jag åker hemifrån och mörkt när jag kommer hem. Solen går bara upp i stan, inte i byn och runtomkring den liksom.

Nä, nu ska jag gå och skriva en till låt till gitarren :3

femtonde januari

Imorgon fyller min minsta lillebror år och blir 11 :) Därför var jag i Höör idag med pappa och mamma och hjälpte till att välja ut en elgitarr 8D roligt, roligt! Han har redan i 2 år velat spela elgitarr och jag har lärt honom lite på min halv-aukustiska gitarr innan.
Själv köpte jag ett plektrum med tryck på :D Jesus saves på ett kors. Köpte även en gitarrslips som jag har velat köpa men aldrig har blivit av innan. Yes, det låter manligt men det är en grej man kan hänga runt halsen och ha en krok i hålet. Jag har nämligen ingen liten plopp på min gitarr.

För övrigt känner jag mig kass, ont i huvudet, ont i magen, kräkkänsla och trött. Kom hem 03:50, stannade till typ 3:00 i Hässleholm, lite sent. Sen när vi kom till  byn (där jag bor utanför) när jag blev hemskjutad så såg vi lite slingrande bilspår och bromsspår. Det var ingen som hade kört innan de i den nya snön. I alla fall, vid naturresevatet hittade vi de i diket :) En kille stoppade oss och ville att vi skulle dra ut de, först trodde jag att den andra var medvetslös (han satt med luvan på huvudet lutad mot styret och rörde sig inte). Iaf, de kom inte loss och det började lukta lite brända däck. Funderade på att hämta en spade hemma... Sen fick vi loss de på ett sätt som jag inte tror var så bra för bilarna och som tack backade de in i bilen. Det skadade inte bilen tror jag.

När jag kom hem så fick jag smyga upp... jag får komma hem max 01:00. Hmh..

Nu är jag hungrig...