trettionde juni

Får väl förklara varför Promise såldes.

Vi hade 4 hästar innan vi sålde henne, Obligada, Caja, Promise och Gitano (fölet). Redan när det bara var Promise, Caja och Obligada var det mycket. Vi hann knappt med de och det var för det mesta bara mamma som skötte dem de senaste månaderna pga. skolan för min del. Dessutom är jag 180 cm lång och Promise är en pony på 148 cm. Det var många protester från min sida mot att vi sålde henne men det hjälpte inte. Hon såldes när jag inte var hemma på en vecka. Inte "i smyg" men mina föräldrar ville inte vänta på att jag skulle komma för vi har bara 2 boxar och nu med värmen behöver de ibland kunna stå inne i boxarna där det är svalare och mer skydd mot flugor.

Tyvärr såldes hon till Stockholm, inte särskilt nära så jag skulle bli glad om jag fick träffa henne en gång till bara. När Gitano är självständig ska vi också sälja honom. Som sagt, 3 hästar är för mycket jobb och det kostar också mycket pengar.

tjugosjunde juni

Jag har varit borta och kommit hem igen :3 Wunderbart var det i Mullsjö på Nyhemsveckan!
Igår kom jag hem så idag var det en stund med kameran ute i naturen. Om man har haft fullt med folk omkring sig under 10 dagar är det en hel del att sedan vara helt ensam i skogen igen. 
        

För övrigt är min underbara pony Promise såld... <'3

femtonde juni

Har varit ute och fotat och jobbat i photoshop sedan. Sarah skulle egentligen komma men fick lite förhinder :3 Imorgon drar jag iväg en vecka.

Här är de tre bästa fotona för dagen! Längtar efter min hemsida.. mihi, min kompis Emilie håller på med den..! <3 Så schysst! :D