trettionde mars

Jag tänkte att jag skulle spela gitarr men kom sedan på att jag skar mig i mitt finger innan.. På vänsterhanden -.- Första gången i mitt liv faktiskt. Nu vet jag hur man skär bröd. Okej, det visste jag ju innan också men ja.

Iaf så tittade jag bland alla mina bilder jag har tagit sedan 2007. Väldigt häftigt att tänka sig att jag i 2008 fotograferar en häst, som vi då sommaren 2010 köper (Desperado). Hon är dräktig och kommer föla om 2 månader..!!!! :D:D Ja, iaf, hingsten då råkade jag fota sommaren 2009 såg jag precis. I sommaren 2009 hade jag också fotat på en friidrottstävling och fotade alla möjliga grenar. I november 2010 träffar jag då en kille i Malmö och så för några veckor sen kom jag på att jag hade fotat honom på tävlingen :) En sak är säker. Världen är liten.


Pappan till fölet. ©

tjugosjunde mars

Jag råpluggar matte.. kul.. Fattar inte mycket, ligger efter en massa kapitel och har prov imorgon. Som tur har vi inte alla de kapitlen på provet. Det ända som ger mig lite tur alltså.

Det värsta är att klockan har flyttats en timme framåt så jag har förlorat en värdefull timme att räkna matte på. Crap, jag behöver den timmen, ikväll iaf.

I can't get enough..
It's taking me higher, higher, higher of the ground..
SURE!
I need a doctor..

JAG VILL UT OCH FOTA!!
Fota med mitt studiosett.. fota porträtt.. fota djur.. natur.. blommor..
bli fotad..

Men snart ska jag slita mig ifrån matten och dra till nästa by och simma med några vänner :D Det blir nog najsigt.

För övrigt fixade jag till min hemsida www.marleenfoto.webs.com för jag har fått 3678234059978 mail om att jag har använt för mycket minne (för mycket bilder) och upptäckte igår att jag därför inte kan lägga upp några nya &*#. Så jag raderade en massa. Svårt att förklara hur om man inte har en hemsida på webs själv. Men ja, jag radera en mapp för jag pallade inte sortera allt och trodde det bara var gamla bilder som jag redan tidigare hade raderat från nätet (men då finns kvar i en massa olika skumma mappar). Så jag raderade en mapp.. och tydligen en massa andra som fortfarande fanns på hemsidan. Sen kom jag på att jag hade en massa fula bilder på hemsidan med som borde redigeras.. Innan var jag emot redigering men nu har jag väl insett att jag inte kan vara den ända som inte redigerar.

Ja, för ifall någon brydde sig.

HEJDÅÅÅÅÅÅ!
PS. Jag hatar grafer. Min plan är att bygga en tidsmaskin, åka till 1600-talet och mörda René Descartes. Problemet är bara att jag antagligen inte kan komma till 2000 talet igen... För tänk så har ingen annan utvecklat matten? DS.

Bilden är på underbaraste Caja

tjugotredje mars

JAAAAAAAAAG SATT UPPE PÅ MIN HÄST PRECIS!! :D:D

Caja är snart (den 16e april) 3 år gammal! Nu precis var jag ute hos henne och satt upp i sadeln!! :D WIII
Ville bara dela med mig ^^