tjugosjunde mars

Jag råpluggar matte.. kul.. Fattar inte mycket, ligger efter en massa kapitel och har prov imorgon. Som tur har vi inte alla de kapitlen på provet. Det ända som ger mig lite tur alltså.

Det värsta är att klockan har flyttats en timme framåt så jag har förlorat en värdefull timme att räkna matte på. Crap, jag behöver den timmen, ikväll iaf.

I can't get enough..
It's taking me higher, higher, higher of the ground..
SURE!
I need a doctor..

JAG VILL UT OCH FOTA!!
Fota med mitt studiosett.. fota porträtt.. fota djur.. natur.. blommor..
bli fotad..

Men snart ska jag slita mig ifrån matten och dra till nästa by och simma med några vänner :D Det blir nog najsigt.

För övrigt fixade jag till min hemsida www.marleenfoto.webs.com för jag har fått 3678234059978 mail om att jag har använt för mycket minne (för mycket bilder) och upptäckte igår att jag därför inte kan lägga upp några nya &*#. Så jag raderade en massa. Svårt att förklara hur om man inte har en hemsida på webs själv. Men ja, jag radera en mapp för jag pallade inte sortera allt och trodde det bara var gamla bilder som jag redan tidigare hade raderat från nätet (men då finns kvar i en massa olika skumma mappar). Så jag raderade en mapp.. och tydligen en massa andra som fortfarande fanns på hemsidan. Sen kom jag på att jag hade en massa fula bilder på hemsidan med som borde redigeras.. Innan var jag emot redigering men nu har jag väl insett att jag inte kan vara den ända som inte redigerar.

Ja, för ifall någon brydde sig.

HEJDÅÅÅÅÅÅ!
PS. Jag hatar grafer. Min plan är att bygga en tidsmaskin, åka till 1600-talet och mörda René Descartes. Problemet är bara att jag antagligen inte kan komma till 2000 talet igen... För tänk så har ingen annan utvecklat matten? DS.

Bilden är på underbaraste Caja
1 Anna:

skriven

Jag satt också och pluggade matte. Vi hade kunnat plugga tilsammans :(

2 Emilie:

skriven

Testa weebly istället :) Där kan du ha oendligt med bilder :D Och matte suger :3 Fast det är ganska OK när man har en bra lärare ;)Vill träffa dig ngt gång irl btw :O Fota vettu :D Du kan lära mig att bli bra då jag suger :D

3 Emilie:

skriven

sv: Haha roliga sporter du hade dååå xD

Och du får börja logga in mer på msn! Jag är typ inne där varje dag xD Och är inget fan av att maila :P men skickar vell iväg ngt sen ;) Dock är vi inte så ofta ner över sverige ^^'

Kommentera här: