tjugonionde maj

Bara för att jag inte orkar ta tag i pluggandet.. Tyskaprov imorgon. Matte B nationella på tisdag. Fått tillbaka fabriksinställningarna till miniräknaren nu så kan fortsätta men.. tyckte att en pajad miniräknare var en bra ursäkt till att inte fortsätta :/ aja, bättre MVG än IG så har bestämt mig att när klockan slår 14:00 ska jag börja med matten. Tyskan kan jag redan som tur :D Ifall ngn ville veta.

Dethär gjorde jag igår när jag inte pallade plugga.

Från:   
Bild från november 2010. Suddig, underexponerad och Caja fyller bilden för mycket. Släng aldrig en halvmisslyckad bild! Motivet kan alltid vara bra till något :)

Till...(stegvis)
   


Kunde inte riktigt avgöra vilken som var snyggast men tror den största är snyggast.. eller ja, det är nog en smaksak!

©
copyright

tjugoåttonde maj

Mina fötter är fortfarande döda..

Tänkte räkna matte hela dagen idag för att vi har Nationella i Matte B på tisdag.. Låg 7 avsnitt efter, nu bara 5 :D Efter att ha räknat ett tag tog jag en paus och experimenterade lite med miniräknaren. Innan hade jag skrivit in (i grafen) y=cos(777X vilket jag tycker är en jättesöt graf!!! :D Då experimenterade jag lite och tillslut fick jag en graf som såg ut som en EKG-våg. Om man inte zoomar ut för mycket och inte tittar på den konstiga bågen i början nära origo. Iaf, den var jättecool och jag ville ha en bättre bild på den och kladdade på miniräknaren. Efter allt kladd så pallade den inte längre :( Nu vill den inte gå in på "GRAPH" längre trots att jag ställer om hela grafens ram och tar bort alla funktioner från "Y=".. SUCK! MÅSTE FORTSÄTTA MED LÄXAN! MEN HUR!?!? Det ända som kommer fram om man trycker på GRAPH är "ERR: INVALID DIM" och man har ett alternativ "1: Quit". blö.

tjugoandra maj

Idag var jag alltså dubbelbokad. Hade anmält mig till Tjejmilen och klubben (friidrotten) ville att jag ställde upp på 400 meter i Jönköping på seriematchen. Jag som inte gillar stressen och pressen på seriösa tävlingar satsade alltså på Tjejmilen vilket inte är min bästa gren om man säger så. Istället var jag och Anna och Anna med just for fun! :D

Efter 5 km kändes det som om jag hade grus i skorna och stannade för att se efter men hittade inget. Väl i mål befriade jag mina fötter från skorna och hade ett skavsår på insidan av foten på båda fötterna och blodblåsor på mina tår. Me loves life <3

Huvudsaken är att jag överlevde, vilket jag gjorde :)