tjugonionde november

Varningsklass 3 enligt SMHI.se. Jag ska nu ut och rida! Härligt.. Undra hur det kommer gå. Hästar brukar bli tokiga när det blåser lite mer än normalt. Som det blåser nu är det en aning lite mer än normalt. Aja hon är nog lung kanske.. kanske.

Nu är det 18-23 m/s enligt smhi. Ikväll blir det 25-30 m/s. Have fun! Jag ska skriva 2 arbeten ikväll som ska klara till imorgon så strömmen får inte lägga av.

tjugoandre november

Holländarna är lite sådär wannabe's. Wanna be Kebnekaise.. De ska bygga ett berg på 2 000 km möh. Kebnekaise är dock 2114 meter över havet. Öhm ja. Nederländerna är platt som en pannkaka.


Ett får på en vall i Nederländerna. Det enda som möjligtvis är några meter över havsytan. typ.

Har redan börjat planera mitt sommarlov.. Oh my.. Jag kommer ha fullt upp! Jag vill till Nyhem och till lägret.. 2 saker som jag inte får missa, de som jag inte vet det exakta datumet på. Skickade iväg ett mail precis upp till norrköping för att vara ledare på ett läger där som jag deltog i 2 ggr. Hoppas! Sedan hoppas jag på sommarjobb på en camping hos farfar och farmor (Holland) samt kanske några veckor i hemmabyn här i Sverige. Hoppar det dock om jag får både i Nederländerna. Måste få ha lite ledigt också.

Jag kommer inte hinna med allt på sommarlovet!

För övrigt var det en jobbig dag idag. Mötte två galna typer i korridoren som trodde de var spioner eller så. De riktade sina "pistoler" mot mig och jag bad dem med hela mitt hjärta att inte döda mig. Det gjorde de inte *pustar ut*; istället tog de var sin arm och drog mig till salen jag var på väg till, baklänges. Även nerför trapporna.. Ooh, galet. Trodde det var slutet!

tjugoförste november

Hehe, rött eller inte rött hår. Det är frågan!
Jag färgade inte mitt hår rött men hade tråkigt så jag pillade lite i Photoshop :) Har länge undrat hur jag skulle se ut i rött hår. Tror inte jag riktigt passar i det faktiskt men ibland känner jag att det hade varit roligt att göra något galet.

Hade faktiskt en mardröm inatt om att min naturliga hårfärg plötsligt var blond. Inte att jag tycker blont är fult men jag skulle verkligen inte passa i blont.