trettioförsta oktober

Okej, tog aldrig några bilder idag. Det var skitväder och jag var väldigt trött.Tog en bild på en bild jag ritade lite snabbt innan förra veckan när jag inte pallade plugga mer matte :) Ritade den i min dagbok.. höhö

Hang on when the water is rising
Hang on when the waves are crashing
Hang on, just don't ever let go

Hang on
av Plumb. Nice låt :)

trettionde oktober

En bild säger mer än 1000 ord. Imorgon ska jag ta en bild...

Idag får jag leva med att uttrycka mig i två sånger.
No Subtle Men av Anna Ternheim och Paradise av Coldplay.

tjugosjunde oktober

Är läxfri idag. YEHA! Hade matte C prov idag. Världens sugigast och värsta prov någonsin. Okej nej där ljög jag. Fast den var riktig jobbig iaf. Får se om jag överlevde detta. (Ja visst har jag överlevt men asså jag menar tiep resultatet.)


Jäppjäpp. Idag slutade jag 13:30 (wooooow-effekt). Hade inga laborationer. Hade ingen fotolektion imorse heller för läraren var inte här, passade mig bra så jag pluggade matte. Sen hade jag provet 10:00 och bara fysiklektion efteråt. Slappedag. Provet gick över gitarrtiden så fick spela gitarr efter skolan, för alla de (som inte finns) som ville veta. Kom därför inte hem förän typ halv 4 endå.


Iaf, jag hade til
lreckligt mycket tid för att ta Obligada och rida i paddocken :) Härligt! Hade stängt in Caja och Gitano tillsammans i en hage. Medan jag red höll de på att springa rund hela tiden, skitjobbigt. Tillslut sprang de genom elstängslet. Jag hoppade av från Obligada medans hon fortfarande halvt travade, skillz. Sen försökte jag fånga Caja som gick mot vägen, som tur kom mamma hem då och började jaga hästarna åt mig. Gitano sprang till mammsi (hans mammsi Obligada alltså) men Caja ville iiiinte bli fångad. Tog en timme, suck. Bara för att mamma försökte fånga hela tiden och inte lyssnade på mitt förslag att hämta foder. GREAT. När mamma hade fångat Caja sa hon "aah, foder är livet! Jag borde ha kommit på den idéen tidigare". Suck mamma, jag sa den redan när hon precis hade spungit iväg.

Jäjä, sen smörde jag in sadeln och tränset till Obligada. Det behövdes. Nöjd med min insats där ja.

SOVMORGON IMORGON (pga. ingen fotolektion då heller)