trettioförsta december

Snart nyår. Snart ett nytt år. I mitt 2012 har det hänt massor. Riktigt jobbiga händelser och riktigt bra händelser. Det har hänt saker som jag aldrig trodde skulle hända. Mycket har hänt under lilla korta 2012, det gör mig nästan nervös inför 2013. Livet är fint, ibland sjukt komplicerat och aldrig riktigt som man  förväntar sig.
 
Jag tror på att allt redan är planerat. Du behöver inte oroa dig över din framtid. Alla val man gör är redan planerade. Även de som är fel. Du kommer aldrig bli utsatt för något som du inte klarar av.
 
Så var lugn.
 
 

tjugonionde december

Hjälp! Jag drunknar i mitt projektarbete... Det är så himla mycket och så himla brett och den största delen av litteraturen är på engelska...Aah, låt lovet inte ta slut! Måste bli klar innan! Känns som jag inte komme hinna mer när skolan börjar igen. Mitt skriftspråk är så himla dåligt med. Jag skriver som när jag pratar med barn eller något.. och då brukar barnen ändå tycka jag är jobbig som pratar med barnen som om jag pratar med bebisar.. typ.
 

INLEDNING
 
Det är livsviktigt att förbi vid liv.
 
För oss människor är detta inte särskillt svårt eftersom vi inte blir jagade av vilda djur och det är förbjudet att döda varandra. Däremot finns det många djur som jagar och äter varandra för att förbli vid liv. Det naturliga urvalet säger att det inte existerar någon jämnlikhet mellan individerna. Endast de individer som är bäst anpassade får flest avkommor och överlever längst.Detta har lett till att många djur har fått ett speciellt utseende som hjälper dem i deras övelevnad. Både predatorer och deras byten har olika fördelar med sig från naturen för att antingen lättare kunna smyga sig på bytet, eller gömma sig för predatorn. Ett av dessa fördelar för att överleva är ett bättre anpassat utseende till miljön och omgivningen.
 
Hur tolkar djur andra djurs utseenden och vilka fördelar har olika djur i utseendet för att underlätta att överleva? Varför är vissa djur färgglada och vissa nästan osynliga? Det är vad detta projektarbete handlar om.
 

tjugosjätte december

TAGGATAGGATAGGATAGGA projektarbete....
Har suttit och redigerat alla bilder jag kan använda. Äntligen klar... Nu återstår det värsta; skriva all text. Litteraturen är på engelska. Great. Absolut. Fantastiskt.
Vart ska jag börja?
 
Några bilder som jag blev klar med idag.. Vissa är helt oanvändbara för mitt arbete men snygga för övrigt o sådär.
Känner att jag behöver röra lite på fläsket. Astrött.
 
Varning: Bildbomb
 
 
 
 
 
 
 
Smile to the camera!! :D