tjugofemte februari

Har tänkt på mina duvor de senaste dagarna nu. Är rätt uppe i hela duv-världen just nu. Sålde 4 duvor i morse till en familj där jag för första gången känner att de kommer få det riktigt bra. Har tidigare sålt dem för ett (alldeles för lågt) pris som har lett till att jag har sålt dem och undrat om de skulle hamna på restaurangtalrikar. Ush och blö.Har 4 vuxna kvar som jag vill sälja och 5 ungar som jag ska sälja senare. Därefter kaaanske jag kan få be om lov till mina föräldrar för att köpa en ny. Alla mina fina har blivit uppätna av rävar och hökar förra året. Nu har vi däremot inte haft några problem med rävarna i vintern då vi har satt upp ett rehjält galler.

Ååh.. jag vill ha en brun eller grå igen! Sen vill jag kläcka ett ägg och föda en egen unge! (På sommarlovet när jag har tid.) Hade varit väldigt häftigt!Men tja, skulle vilja lägga ner så mycket tid på mycket..! Ridningen, plugget, duvorna, gitarren, foto, friidrott... Hinner inte med allting! Den största delen av tiden går åt mina kompisar, foto och gitarr. Borde sova mer genom veckan.. kanske hjälper så jag är mer aktiv på dagarna efter skolan med. 

tjugoförsta februari

Gjorde en liten hemsida igår till mina duvor. Höll på i word först för jag skulle få bättre koll men programmet bråkade med mig. www.silverfjeder.weebly.com fick det bli. Inget seriöst, bara för mig själv igentligen, men lite roligt!

För övrigt tog jag en bild i söndags.. fast vet inte vad jag ska tycka om den. Laddar upp den... i litet format.. för ni ska se lite iaf. Åh, jag vet inte hur jag ska ställa mig till denna bilden.