tjugosjunde juni

Jag lever!

Det var ett tag sedan... den 9e reste jag till Kroatien och kom hem den 20e på kvällen. Den 21e på morgonen drog jag vidare till Nyhem, där alla mina vänner befann sig på en camping. Åkte hem isöndags och kom hem 01:00 på måndag morgon. Äntligen hemma!I Kroatien sov jag på en stenhård, för liten säng och sov med ett lakan för det inte fanns några täcken, första natten i min egen säng därefter var ett himmelrike! Därefter fick jag sova 3 nätter i tält och nu i min egen säng igen. Såå skönt!Aah, jag har gjort mycket. För mycket för att skriva upp. Däremot måste jag bara nämna att jag dök två gånger i Kroatien. Det var riktigt coolt! Så efter att ha tagit mitt körkort ska jag ta dykcertifikat.För övrigt är jag en liten störd naturarelev. Alltså tog jag reda på hur mycket salt det fanns i vattnet, etersom det smakade så himla äckligt. Det var sjuukt mycket. (Gjorde inte något stort vetenskapligt experiment, jag torkade bara ett glas vatten varav det sedan visade sig vara 0,5 cm av bottnen som var täckt med salt.) Även räknade jag ut hur många gånger pappa och mamma hade andats in all luft i ett litet rum där de sov eftersom pappa hade påstått att han dog av syrebrist när han vaknade. (21 gånger hade de andats in rummet tillsammans.)

Resten av mitt sommarlov kommer jag också ha fullt upp och måste dessutom plugga en massa till körkort och fysik (har prov 2 v efter att vi börjar för att vi inte hade det innan sommarlovet pga. Siesta) och jobba med projektarbetet. Vilket jobbigt liv. Sen ska jag till Holland 2 gånger förmodligen, jag ska till Lisseberg och träffa Emilie och Bella, Bella ska komma till mig, jag ska till High Chaparral, jag ska på läger och jag ska till Gullbranna. Det känns för mycket för att det ska kännas bra.

sjätte juni

Några bilder från tävlingen. Dock inte på mina kläder, tyvärr Emilie... ;) Men det var inte så speciellt. Mest lite jobbigt med bootcut jeans och skjorta knäppt till och med nacken, inte riktigt min stil.. :)Träningstävling bara men kul med rosetter i alla fall..! ;)