Dina andetag gör mig starkare

Imorgon drar vi till Holland!
 
Håll gatona fria för mig,
jag vill fly när det behövs.
Fly från havets vågor,
som jag själv har skapat.
Skapat av mina tårar,
som är av alla frågor.
Varför älskar jag dig,
igenom alla vågor?
 
 
  

tjugosjunde oktober

Jag ska börja ha coola titlar till mina inlägg, precis som Bellus bara för att jag tycker det är så fint.. och hon är så cool och söt, skriver jätteroliga inlägg och tar sjukt fina bilder!
Bara så du vet Bella! Jag är avis.
 
För övrigt hade jag litteraturhistoriaprov i svenska i fredags, satt uppe och pluggade rätt länge på mina anteckningar. Tackvare att jag hade brottom till bussen glömde mina böcker i skåpet.. så jag fick göra det bästa av det. Kändes som att det gick väldigt bra i alla fall! Hade däremot bara sovit 5,5 timme och tidigare hade jag inte heller sovit så mycket den veckan. Alltså tog jag igen min sömn på första lektionen på morgonen, historian. Jag försökte med all min kraft att kämpa emot ögonlockens tyngd och fortsätta lyssna på genomgången.. Jag tittade på en Sverigekarta och såg den bli till en pingvin och sedan såg den ut som en människa. Mina öron lyssnade på läraren men orden nådde aldrig till hjärnan, när jag skulle markera vad som var Sveriges mark under olika årtal blev det lite mycket makt för Danmark och lite mycket vatten (Östersjön) för Sverige. Tror inte jag var helt vaken. Blev dock pigg på rasten igen och provet gick fint!
 
En bild jag tog i tisdags på fotoklubben... Blev tyvärr tvungen att dra ganska tidigt så hann bara få en bra på en balong.
 
På kvällen var jag med mina vänner och vi bestämde oss för att dra till McDonalds vid 01;00 eller något, käka glass.  Det blev lite sent måste jag säga.. kom hem 03:30 för att jag fick skjuts (det hade SNÖAT och det var glashalt på vägen så ville inte köra moppe hem). Var kanske hemma vid porten vid 02.40 eller något, men det blev väldigt mycket snack i bilen...
 
Det blev alltså 3,5 timmars sömn till mig, sen skulle jag upp till högskoleprovet igen. Det gick trots allt vääldigt bra på de kvantitativa delarna.. men riktigt dåligt på de verbala. Om man går efter förra årets nomineringtabell fick jag 1,4 på den kvantiativa delen, så jag ska läsa väldigt mycket engelska och svåra svenska texter nu..! SHIIT AMAZING! Får se om 4 veckor hur det verkligen ligger till.
 
Väl tillbaka i moppens trakter körde jag hem efter att ha blivit klippt av en fin vän (vågar inte dra till frisörer för de lyssnar aldrig på mig). På väg hem såg jag ett lejonliknande djur (som troligtvis var ett rådjur men såg ut som ett lejon) springa över vägen. Jag tror att jag är trött.. När jag var hemma rättade jag mina resultat från högskoleprovet och rättade efter fel lista först och blev jättedeprimerad.
 
Aja, jag gillar att snacka.. men nu blir det bara en massa onödigt skit för att jag är så fruuuuuktansvärt trött... Bäst jag drar innan jag slösar på några fler minuter.
 
Ahh, känner att detta blev världens tråkigaste inlägg.
Kortfattat: Jag sov för lite, såg Sverige bli till en pingvin, sov ännu mindre, skrev högskoleprovet och jag såg ett lejon springa över vägen.
Tillägg: Jag är nykter och inte påverkad av någonting, bara trött.

tjugofemte oktober

Isabella kom på den fantastiska idén om att ha ett tema att fota varje vecka! Låter riktigt roligt! Dessutom blir jag då tvungen att fota lite under veckan, vilket annars aldrig blir av.
 
Hon gav mig i uppdrag att hitta på temat till v. 44. Det var inte så svårt tyckte jag, vad händer snart? Halloween! Så var så goda! Ta en bild på något halloweenigt. Jag ska resa till Holland på måndag så min bild kommer inte förän på slutet av veckan. (Bilderna läggs upp på bloggarna av de som är med i vår lilla sysselsättning.)
 
Bellus sa att hon tyckte det var ett svårt tema. Whatever! Det är bara till att vara lite bright minded eller så. Ta en bild på en ful person. 
 
Alltså första veckan vi kör detta. Temat till vecka 44 är halloween. Lycka till!
 
Ett för tidigt postat inlägg pga. otåliga flickor.. ;)