artonde augusti

Alltså, jag känner att jag bör uppdatera lite. Vart var jag senast i mitt liv? Typ att jag blev antagen till ssk-programmet. Jag börjar om två veckor och ser fram emot det. Har också letat en massa på blocket efter begagnad kurslitteratur vilket inte har gått så bra eftersom allt säljs hur snabbt som helst..! Nåja, får väl köpa nytt då kanske.
 
Så. Sen har jag tagit mitt körkort för några veckor sedan. Vad hände mer efter det? Jag vet inte. Jag lever ett lyckligt liv, allt är fint. Det kanske inte har varit så mycket sol de senaste veckorna men jag har jobbat en del så det gör inte allt för mycket. Jag ser fram emot allting som händer nu till höst, vad nu allt innebär... Det känns bra. Fråga mig dock inte om ett halvår för då kommer jag vilja flytta ut, vara trött och vilja snabbspola tiden så jag har min legitimation och kan börja jobba istället. Eller inte. Vi får se. :)
 
För övrigt ändrade jag design igen nu... pallar nog inte fixa klart den heller men har anpassat koderna lite efter mina bilder och allt ser ganska skumt ut just nu. Jä. Fixar det någon gång när jag pallar. Header med.

Kommentera här: