En heldag mys med katt

Här kommer ett sjukt spännande inlägg om min dag tillsammans med min katt. *ironi*
 
Hittade katten i min säng. Vill inte ha henne på mitt rum och då vill jag minst av allt ha katten i min säng. Men hon låg där, nöjd och stolt, medveten om att hon inte får vara där för jag hade slängt ut henne tidigare på dagen. Hon sträckte lite på sig och precis innan jag skulle slänga ur henne insåg jag att det skulle kunna bli en söt bild. Så plockade fram kameran istället.
 
 
Senare på kvällen facebookade vi tillsammans... Det kom upp någon "argkattvideo" i nyhetsflödet som jag nyfiket spelade upp. Det resulterade i att Kiara satt på helspänn och glodde på skärmen på alla läskiga arga katter. Varje ljud hon hörde i mitt rum (eller när jag flyttade på mitt fläsk lite) skrämde henne.
 
Trött efter två jobbiga veckor slängde jag mig i sängen och betraktade katten som spanade in hennes spegelbild och undersökte rörelserna. Därefter joinade hon min säng och jag pallade inte slänga ur henne. Katten var en kelsjuk katt idag och ville vara med sin människa. Och det kändes ganska gött med en mysig katt såhär i all trötthet. Så där låg vi i min säng och filosoferade i över två timmar...
 

Kommentera här: