"Jag inser nu att de små kullarna man ser i skidbacken är formade runt kropparna från fyrtiosjuåringar som försökte lära sig åka snowboard."

Riktig seriös butthurt (fysisk dock). Skidåkning igår, andra gången i mitt liv men skulle kunna räknas som första gången eftersom första gången inte föreställde så mycket. Jag har lärt mig att åka skidor, iaf så mycket så jag kommer framåt.. lite. Idag visade det sig också att det finns muskler som jag inte visste fanns. Förutom allt detta har jag också lärt mig trilla på många olika vis. Det finns så många olika sätt att det är svårt att nämna alla. Hehe ;)  Glida 10 meter i fosterställning ner för en backe, kullerbyta och hamna utanför banan (hände 2 gånger) och många andra sätt..
 
Resultat: Massa snö i tröjan och ömma fötter, vader och ont i knäna. Dagen efter - öm och stel i hela kroppen. 
Slutsats: En mycket rolig och lärorik söndag.
 
Träningsvärken och alla blåmärken gör mig inte så mycket. Jag är glad att jag har kvar alla mina tänder och att min näsa inte är bruten, min största rädsla efter att ha fått uppleva det i 2008. Det var faktiskt väldigt roligt att åka skidor...!
Nackdelen var väl att jag behöver klippa mig för att jag har slitit/glidit på mitt hår när jag trillade alla 825830 gånger.. Saknar en bit på (BxH) 3x7 cm mitt i håret.. ser fantastiskt fult ut när man tänker på det... Nåja, så tydligt är det inte och jag vill verkligen inte klippa av 7 cm... jag som äntligen var lite nöjd med mitt hår...
 
Så, det var mina nya upplevelser!

Hur roligt kan man ha?

Umgås med en IPhone, lite roligt!
Hoppas inte att man får dubbelhakor av att göra såhär för ofta. Var bara tvungen till att härma Bellas bild från i somras, det såg så overkligt ut..!

Ingen vinter varar för evigt, ingen vår står över ett år

Jag tänker Aldrig lägga upp en bild på min lillasyster och sin pojkvän på facebook mera! La upp bilder i fredags och än idag får jag gratulationer för att jag har fått en pojkvän... Totalt har nu 11 personer misstagit sig, vad jag vet. Det blir fler och fler för varje dag. Så antar att det är en hel del till som inte har sagt något än men tror att det var jag... 
Seriöst.. Det är en tydlig skillnad mellan mig och min lillasyster. Kände bara för att skriva det.
 
Oscipuski har tjatat om min blogg. Så här har du Oscis. Ett inlägg. Har bara inget att dela med mig av. Jag lever. Känns lite som att jag har rabies. Om man hade kunnat säga att jag har rabies. Däremot har jag inte rabies.
 
Naturen var väldans vacker idag, igen. Två gånger denna vintern har det varit ett riktigt vinterland här i Skåne, så vackert. Förra gången var jag i skolan och kunde inte fota för det var mörkt när jag kom hem. Idag var jag hemma innan solen gick ner..! Det var så fantastiskt vackert...
 
För övrigt har jag äntligen köpt nya stängar till mina gitarrer. Försöker byta på stålstängisen nu men det går inte alls bra. (Nylånen är lättare...) Hade varit bra att få ordning på dem nu.