All rejoicing in the world

 
Hittade en sjukt bra låt imorse :) Jag blir typ glad av den utav någon anledning, även om texten är ganska sorglig.
Gillar sångarnas uttal med, grymt snyggt.

tjugoandra juli

Kvinnor kan göra flera saker samtidigt.. ;) Framförallt Emma... eller inte alls. Enligt Emma.
 
 

Spegel i skogen där

Hade längtat något sjukt efter att få fota lite igen. Hade en massa idéer men blev inte särskilt nöjd med resultatet... Släpade med mig en spegel ut i skogen (fy för vad svettigt..). Min tanke var att låta spegelbilden i spegeln vara så som den är... I verklighet var det snyggt men på bilden blev spegelbilden tråkig.. så jag "var tvungen" till att byta ut den.
 
Frågan var till vad för bild... Först tänkte jag någon universumbild fast det blev kasst. Sedan tänkte jag på bilden som jag tog på spegeln.. Fast den känns sådär väldigt överdrivet ologisk. För då speglar spegeln i bilden en bild på en spegel med mig i spegelbilden och jag sitter bredvid spegeln.
 
 
Trots att det är sjukt ologiskt så är det ganska snyggt. Nackdelen är att bilden blir halvt skrämmande ... och det var egentligen inte meningen... Så därför är jag inte särskilt nöjd.
 
Då kom jag att tänka på att jag kunde sätta in ett vinterlandskap från samma ställe som jag tog bilder på idag. Tyvärr hade jag inte exakt rätt bild så jag tog något annat som passade in. Det tog ett tag att hitta något som matchade i bilden. (Har lagt hur många timmar som helst på redigeringen till dessa bilder...)
 
 
Tyvärr tyckte jag inte det blev jättesnyggt till just den sittande bilden, fast kanske ändå bättre än att bilden blir läskig. Ett vinterlandskap matchade dock den stående bilden, däremot är jag inte helt förtjust i den, även om den inte är ful. Jag gillar den, men inte helt wow. (Det blev inga av dagens bilder tyvärr..)
 
 
Nåja, mycket mer kan jag inte göra... Så detta var dagens resultat.
 
 
PS. Jag hittade precis en låt med mitt namn! Blev ganska glad! Det är typ aldrig någonting med mitt namn, när jag var liten brukade jag vara ledsen för det. När jag sedan flyttade till Sverige var det en självklarhet att mitt namn aldrig fanns på grejer o ting. Men nu har Nick & Simon (kändisar i Holland) gjort några varianter av deras låt "Julia". De har bytt ut Julia till bla. Marleen. Rätt roligt. Nu slipper jag tänka på den enda låten med mitt namn, lilli Marleen. Den superpoppis under andra världskriget, överallt. Fast jag är inte lika förtjust i den.
 
Men nu är det då en nyare! Här hör ni också hur mitt namn uttalas egentligen (i Holland iaf ;) )