Inte längre arbetslös

Den senaste veckan började jag tvivla på vad som skulle hända med mig nu till höst. Jag ville gärna komma in på sjuksköterskeprogrammet i Kristianstad... Just i Kristianstad för att skolans ssk-utbildning sägs vara väldigt bra samt att det är bra pendelavstånd.
 
För tre veckor sedan läste jag en artikel om att det var rekordmånga sökningar till Högskolan Kristianstad till hösten 2013. Jag blev lite orolig och tittade på hur många som hade sökt till ssk HT2013 på vhs.se... och det var 300 fler än vanligtvis...
 
Imorse hade jag lite småpanik och kunde inte kocentrera mig på särskillt mycket. Kl. 11:00 tittade jag på antagning.se men det stod inget nytt.. Kl 11:15 tittade jag igen och då låg sidan nere. Kl 11:30 frågade en kompis om jag hade kommit in, så jag tittade igen och såg till min lättnad att jag hade kommit in på ssk-utbildningen i Kristianstad! På vhs.se såg jag dessutom nyligen att det var med ganska god marginal. :)
 
 
 
Så nu vet jag i alla fall vad som händer till hösten!
 
1 Elizabeth:

skriven

Grattis!
Jag vet inte riktigt om jag ska säga att jag kom in eller inte haha. Jag kom in, med men en annan inriktning att jag helst ville ha så nu får vi se hur jag gör! Men JÄTTESTORT grattis!

KRAM!

2 Elizabeth:

skriven

Sv: Tack så mycket! :) Kram!

3 Em:

skriven

Jag kom inte in på någon utbildning :( blev reserv 200-nånting på typ alla jag sökte :/

Kommentera här: