tjugosjunde maj

Läser i min gamla dagbok från 10 oktober 2011 - 1 april 2013...
Brukar byta språk lite då och då när jag skriver, lägger pennan ifrån mig (kanske startar en annan låt) och skriver sedan vidare. Jag läste vad jag hade skrivit den 12 november 2012 och var helt inne i hela berättelsen, log och återupplevde minnena. Plötsligt avbryts jag av att det står i texten "Vänta, nu bytte jag språk..." och tänkte "va gjorde jag!?"...
 
Hihi, tyckte det var lite roligt att jag inte la märke till det när jag läste äns.
 

Håller för övrigt på att plugga massor med biologi till morgondagens biologiprov. De senaste två veckorna har jag haft väldigt mycket att göra. Fysikprov, klassisk roman-bokredovisning, projektarbetets avslut (självutvärdering & projektredovisning), kemiprov, historiafördjupningsarbete och redovisning i psykologi.
 
Nu är det exakt en vecka kvar tills betygen sätts. Biologiprov, fältbiologiprov, psykologifördjupningsarbete, kemi-,fysik- och biologilabbrapport. Kämpa liite till!! Fy vad jag längtar efter sommarlov och att få börja på högskola!

Flumtuggigum

Tog precis min studentklänning och shorts på mig och testade lite olika saker som skulle kunna funka. Sprang sedan upp och ner i trapporna och kunde känna håret på benen fladdra i vinden. Dags att raka av vinterpälsen snart! Sålänge jag är hemma kan jag se ut som en babian men än så länge vet jag inte om jag vågar visa mina ljusreflekterande ben inför folk. Tror de får stekas till lite till.
 
För övrigt räknar jag en massa fysik medan jag lyssnar på nån snubbe.. typ Moby, ingen aning hur jag hamnade på en spellista med Moby men okej, visst. Har tröttnat på mina egna låtar. Har hört bättre för övrigt. Lyssnade också en massa på denna låt:
 
 
Måste minnsan säga att det är en skum känsla att göra någonting alls till denna låt. Känner mig lite som typ Einstein, snart kommer jag komma på lösningen till alla världens problem. Jag känner det på mig.
 
För övrigt, övrigt får jag smälla till mitt tagentbord för varje mening jag skriver. Tror mitt batteri snart är slut. Skitstörigt. Det är meningsfullt att veta det därför skrev jag ner det.
 
För övrigt, övrigt, övrigt känner jag att det börjar bli dags att byta profilbild på facebook... Ska jag välja denna?? Känner att den måste vara så ful som möjligt, hittar ingen fulare och lyckas inte komma på hur jag ska göra en fulare min. Inspiration någon?