500px.com

Hade tänkt skriva kort om min bild Birdfeatherhuman som jag la upp på sidan 500px.com när det var aktuellt men glömde. Får göra det nu då istället när jag tänkte på det igen :)
 
Som sagt, la upp en bild på 500px.com den 24 augusti, mest för jag hade tråkigt och ville lägga upp något nytt på sidan och få lite kommentarer osv. Hade inte förväntat mig något speciellt eller satt upp några förhoppningar från början, men bilden gick upp i topplistan och låg (om jag minns rätt) som nionde bild på första sidan! Så stolt och glatt överaskad jag var! Jag får fortfarande kommentarer och nya följare (gick från 3 till 101 följare).
 
Tryck här för att komma till bilden på 500px.com
 
Bilden hade en högsta puls på 99.6. Pulsen räknas ut genom att man jämför med de andra bilderna, hur många likes, favoriter och kommenterer bilden har i förhållande till hur länge den har varit uppe på sidan. Så efter en dag sjunker pulsen eftersom färre kommenterar osv. och så kommer nya fräsha bilder upp på topplistan istället. Maxpulsen som går att uppnå är 99.9. :)
 
Jag gick på IKEA den dagen och min mobil spammades med massor av notifikationer om nya likes, flera i minuten. Fick (och får fortfarande) mail om att folk vill(e) köpa bilden... Helt galet!
 
Glömde förstås ta en fin print screen på skärmen när det hände, men la ändå upp en print screen från idag fast jag har ändrat pulsen till hur den var som max den 25:e augusti. Nu ligger den på 49.9 egentligen :) Fast vill bara typ återskapa ögonblicket ;)
 
 
1 Em :

skriven

Förstår att dem vill köpa: skulle lätt ha den som canvas på väggen :D Önskar att jag hade fantasi till sådana foton :3 men lite jobbigt att springa fram å tillbaka mellan kameran etc xD

Svar: Alltså, det var det jag gjorde.. ;) sprang fram och tillbaka. Fick sätta mig på rätt sätt o allt på 12 sekunder (självutlösaren).
Marleen Saarloos

2 Em:

skriven

Ahaha gjorde du?! xD Du byggde just upp mitt hopp :D Har faktiskt en idé till i vinter - men tror jag kommer frysa som fan :3 dock kan det vara värt det ;D

Vit klänning + Riktigt rött hår mitt i all vit snö = Bra? xD Vill testa få till någe bra iafl, osså försöka gå ned i vikt så jag vågar visa min kropp på bild ... Tittade på bilder från 2011 just - fan vad jag lagt på vikt ^^'

Svar: Har tänkt vit klänning+snö några vintrar nu med ;D fast inte rött hår för ajg har inget rött hår :P men aah, har aldrig blivit av att jag har tagit en sådan bild för jag inte har rätt klänning+kallt ;) Köpte en gardin förra vintern på second hand som jag ska sy till. Måste bara ta tag i det med ;) fast den är hemsk genomskinlig såg jag nu senast.
Marleen Saarloos

3 Em:

skriven

Åh smart idé ;D Nä jag har inte heller någon bra vit klänning, så må fundera ut någe :3 har två vita - en gammal balong-klänning som tyvärr gör att min byst ser hängig ut, och sedan den jag hade på studenten: men ingen passar riktigt för det jag vill göra xD får väl ta en gammal gardin av mamma :3

Kommentera här: