7,5 av 180 poäng avklarade!

Idag är jag ledig! Ledig, som i att jag inte har någon kurs just nu och därmed ingenting att plugga på! Min första högskolekurs avslutades igår, allt har gått bra och sådär så nu har jag 7,5 högskolepoäng. Endast 172,5 poäng kvar...
 
Såå... vad gör jag nu? Jag ville egentligen ut och fota, fast orkar inte för jag är ganska seg och har ont i huvudet (är förkyld). Pallar därför inte heller dra ut med hästen tyvärr. Så istället börjar jag i förväg på nästa kurs. Hade köpt en begagnad anatomi&fysiologibok innan som var helt nerkladdad så har först fixat den och nu ser den hyfsad ut iaf. Nu ska jag repetera lite kemi A&B som det står om i boken. Sen ska jag skriva ner en massa ord som man kan tänka sig att patienter kan använda sig utav för att beskriva deras problem och översätter orden till holländska, engelska, tyska och... tamtamtamtam.. franska. Jag kan ingen franska men det verkar vara vettigt.
Jag ska ändå lära mig alla kroppdelar o grejer på svenska och latin så varför inte på holländska, engelska, tyska och franska med tänkte jag och varför då inte också plugga i lite vardagligare ord för att underlätta kommunikationen.
1 Em:

skriven

Ahahah jag skulle aldrig orka alla de där språken; men spark i baken på dig marre! ;D

Kommentera här: