Första dressyrträningen på minst 6 år.

Idag fick jag min första dressyrträning efter hur många år som helst. Har ju försökt rida nu i några veckor så gott jag kom ihåg och det var ju inte helt tokigt. Sist jag fick lektion i dressyr var innan vi fick Dess och jag fortfarande red på Promise (ponny).. såå minst 6 år sedan. Men det är inte så olikt westernridningen egentligen.
 
Hade duschat Caja i typ 1-1,5 timme innan träningen. Fel ordning ja jag vet, men det var så fint väder och det sades att det skulle regna sen (vilket det som tur inte blev). Försöker boosta Cajas hud så mycket som möjligt och hjälpa henne att bli mindre attraktiv för myggen o allt så vi kanske slipper så mycket besvär från sommareksemet iår. Har hittat något nytt naturligt medel mot klåda i Holland som jag bad mamma köpa när hon ändå var nere, så håller hoppet uppe. Hon glänste så otroligt fint idag i alla fall efter tvätten.
 
Nu har ju alla knott och mygg som sagt börjat dyka upp så från och med imorgon får det bli eksemtäcke på i hagen igen. Aah orkar inte.
 
Mamma tog några bilder i början av passet. Inga fantastiska bilder men ändå roligt att se på tycker jag :)
 
 
Hon börjar fatta skänkelvikningen :) Nu får vi börja öva utan staketet som "stöd".
1 Em:

skriven

Kan du inte rida western m Caja också? :)

Svar: Kan kan jag väl, men det är ju en riktig barockhäst så hon lämpar sig mer för akedemisk ridkonst än western :P Jag kan ju dock inte rida akedemisk så får nöja mig med klassisk.
Marleen

Kommentera här: