Straightness training med Caja

I helgen var jag iväg med Caja till en Straightness training klinik i Växjö med Anouk Wienia. Det var riktigt kul! Jag  hade bara läst e-boken än och fattade inte riktigt hur man skulle göra när jag har försökt själv i somras, men nu kom vi igång på riktigt! Och Caja är så sjukt smart!!
 
Vi lärde oss iaf hur man utförde grunden, att få hästen att gå innåtböjd, nere med huvudet och träda under med bakbenet ordentligt. Caja var rätt stissig på bortaplan så det gick väl halvbra när vi var i Växjö, men igår när jag testade hemma så funkade det fint! Och idag fortsatte vi med nästa grej, shoulder-fore. Att Caja ska gå innåt med axlarna lite grann, inte jättemycket men bara lite. Och hon gjorde sina första riktigt bra steg i den också!! Hon utvecklas och lär sig så snabbt!
 
Här är en bild från i helgen! (Eftersom jag var lite fotograf samtidigt så blev det inte så många bilder på mig tyvärr ;) Brukar vara så haha.)
 
 
Här blev jag instruerad till hur jag skulle rida på ett särskilt sätt och skulle försöka göra samma sak som från marken typ haha.
 

Kommentera här: