sjuttonde april tvåtusensexton

Ush, såg fram emot idag för det stod i väderprognosen att det skulle bli fint väder. Planerade en massa kul med hästarna men det regnar bara idag. Gick ut en runda i skogen med Dior istället i regnet. Tänkte ta något djupt självporträtt, se om det funkade med honom. Men nej, det verkar inte vara hans grej. Men fick någon fin bild iaf.
 
För fler bilder gå till min facebooksida
 
 
 
Världens snyggaste hund alltså!
 
I övrigt ska jag måndag- till tisdagnatt och tisdag- till onsdagnatt ska jag för första gången jobba (läs: praktisera) natt.. Undrar hur det kommer gå. Försöker vända lite på dygnet nu i förväg men det går sådär. Vaknade 09 och kunde inte somna om. Och jag kan inte få in det i hjärnan att det är söndag idag, jobbade igår så det känns som lördag... Nåja
 
 

Föl och födelsedag

Idag är faktiskt Obligadas födelsedag! Hela 14 år är hon idag! I övrigt, varning för fölbildbomb!
 
Mamma, föl och farmor...
 
I övrigt går det bra med fölisen. Jag hittade ett fint namn till honom också! Hans mamma heter Caja (nästan kaja), och hans pappa är en spansk häst. Så då tänkte jag en fågelart på spanska och hittade Estornino som är stare på spanska. Så han heter Estornino i papperna men kallas för Estor.
 
I övrigt har pappa har varit på mig att redan nu skriva en annons för Estor.. Så igår skrev jag en på Hastnet.se.. Det kändes i hjärtat... Men vi kan ju inte ha alla hästar.. Länk till annonsen är här.
 
.
 
 
 
Han är väldigt nyfiken på världen och undersöker grejer hela tiden. Här inspekterar han ett löv...
 
Estor älskar att ligga i halmen...